• Motorsenteret Storslett

5 ÅRS GARANTI: Markedets beste garanti

Oppdatert: 17. sep. 2020

Som Polaris-forhandler er vi trygge på kvaliteten på våre produkter - så trygge at vi nå kan tilby markedets beste garanti. Med 2021-modellen følger fem års garanti, uansett om du foretrekker RMK, Switchback, INDY, Voyageur eller TITAN.*


65 års erfaring med å produsere snøscootere har gitt Polaris stor tillit til kvaliteten på produktene sine, og det skal selvsagt kundene våre nyte godt av. Nå får du ikke bare en snøscooter som er alt du er vant til fra Polaris, men du kan i tillegg nyte en trygghet i at den har rause fem års garanti.


Det kan vi gi deg fordi våre snøscootere har kvalitet og varighet vi er stolte av. Den utvidede garantien gir deg lenger sikkerhet som kunde, og gir snøscooteren din en høyere andrehåndsverdi – om du skulle ønske deg en ny. Nok en god grunn til å velge snøscooter fra Polaris.


65 års erfaring med å produsere snøscootere har gitt oss stor tillit til kvaliteten på produktene våre, og det skal selvsagt kundene våre nyte godt av.” - Polaris Industries Inc.

Hvilken Polaris-snøscooter er den rette for deg?

Polaris tilbyr en rekke modeller for ulike kjørestiler og formål. Enten du skal ha en snøscooter for fritids og/eller arbeid, så finner du modellen for det.


Vi står klar til å hjelpe deg med å finne modellen for ditt bruk. Vi har lang erfaring fra bruk av disse kjøretøyene, og kan således hjelpe deg med å finne den rette Polaris snøscooteren for deg.


Visste du forresten at Polaris har markedets største utvalg innen tilbehør og ekstrautstyr? Det meste av tilbehøret kommer med Lock & Ride-teknologi, som gjør at det kan monteres og fjernes kjøretøy uten bruk av verktøy - og på kun få sekunder.


Ønsker du å se utvalget av Polaris snøscootere kan du klikke her!


*Gjelder ikke Indy 120 og 600 R.Motorsenteret Storslett

Siden 1985 har vi vært forhandler av Polaris snøscooter og ORV (atv/utv). Gjennom 35 år har vi opparbeidet oss en solid kunnskap og bred erfaring rundt produktene vi selger. Alle våre ansatte er ivrige brukere av produktene. Vi sender jevnlig våre ansatte på kurs i regi av våre leverandører, forsikrings- og finansieringspartnere. Dette for at vi skal inneha kunnskapen som du forventer av oss til enhver tid. Velkommen til Motorsenteret Storslett!


Kontakt oss

Kontakt oss i dag for en uforpliktende prat!


Våre selgere:

- Åsmund Johnsen, tlf. 970 155 09, asmund@motor-senteret.com

- Per J. Solheim, tlf. 974 80 126, pjs@motor-senteret.com