• Motorsenteret Storslett

NYHET: Polaris Sportsman 570 2021!

Oppdatert: 18. sep. 2020

Et nytt moderne design kombinert med de kjente kjøreegenskapene gjør den til fremtidens ATV.

Verdens beste har akkurat blitt bedre! Den kjente og trofaste Sportsman 570 har nå blitt enda bedre med større brukervennlighet og styrke. Et nytt moderne design kombinert med de kjente kjøreegenskapene gjør den til fremtidens ATV.


Den nye Sportsman ser bra ut og er behageligere å kjøre takket være det velkjente bakhjulsopphenget og mere fjæringsvei. Bakkeklaringen er økt for å gi enda bedre terrengegenskaper.

Se videoen nedenfor for en presentasjon av nye Sportsman 570 2021!

Smidighet

Nå enda smidigere med økt fjæringsvei i forstilling sammen med den unike uavhenige bakfjæringen gjør at humper av alle størrelser forseres mykt og smidig. «True on demand» bransjens raskeste innkobling av firehjulsdriften ved behov og økt bakkeklaring gir enda bedre fremkommelighet og mulighet for å forsere enda større hindre.Smidighet

Stillere, mer holdbart og behageligere å eie. Et nytt kraftigere batteri med enkel tilgang for ladning sikrer enkel start. Nye bedre foringer i fjæringsopphenget gir en myk og behagelig gange pluss at de holder vedlikeholdskostnadene nede. Større 6-lags dekk på 15" felg reduserer sjansene for punktering.
Mest allsidig

Mer gjennomført enn tidligere og har den største integrerte oppbevaringsplassen i sin klasse. Tilhengerkapasitet er økt til over 600 kg og med lasteevne foran og bak på til sammen 122 kg. Med et enormt utvalg av tilbehør kan du gjøre den enda mer allsidig og tilpasse den akkurat ditt bruk.


Når du har rykte på deg for å være best i klassen så må du sørge for å poengtere det med styrke og utholdenhet. Den nye Sportsman 570 er sterkere og mere driftsikker en noensinne..

Ekte firehjulsdrift på kommando

Omtrent alle ATV produsenter hevder å ha ekte firehjulsdrift men kun Sportsman kan føle det minste av hjulspinn og automatisk og momentant overføre krefter til hjulene med feste. Vi kaller det ekte firehjulsdrift.


Klasseledende fjæringsvei på 24 cm

Ingen kan matche vår velkjente bakfjæring med klasseledende 24 cm fjæringsvei. Den gir deg komfort og trygghet enten du kjører med tilhenger, redskaper eller bare kjører tur.


Behagelig motorbrems

Variatorkalibreringen er forbedret for behageligere kjøring både under akselerasjon og under motorbrems (EPS og premium modeller).

Lett tilgjengelig batterilading

Med en lett tilgjengelig ladekontakt i styrekonsollen sikrer du alltid å ha fulladet batteri selv om kjøretøyet ikke skal brukes på en stund.


Tilhengerkapasitet for de store jobbene

Ikke slå deg til ro med det nest beste. Sportsman 570 har klasseledende tilhengerkapasitet på 830kg og gjør at du kan koble på enda større last trygt og sikkert.


Større 25" 6-lag dekk

25" dekk gir større bakkeklaring og bedre grep. Dekkets oppbygning i 6 lag gir større motstand mot punktering.


Tettede understellsforinger

Med tettede foringer holdes skitt og vann ute og  gir en stillere gange samtidig som vedlikeholdskostnadene holdes nede.


Se en presentasjon av hvordan du kan tilpasse din helt egne Sportsman 570 2021!

Prostar motor

Med styrke og smidighet som gjør at den passer for alle typer av aktiviteter, enten det er hardt arbeid eller rolig kjøring. Den elektriske bensininnsprøytningen gir deg forutsigbar respons og kraft i alle situasjoner


Enklere montering av ekstrautstyr

Standardutstyret er enormt på nye Sportsman 570 men vi har også laget et ledningsnett som gjør at montering av ekstrautstyr som vinsj, brøyteskjær og håndvarmere nå er «plug and play»


Sterkere lastegrinder

Nytt design på lastegrinder med flere festepunkter tåler mer last selv ved ekstremt bruk.


Enklest å bruke

Sportsman 570 er enkel å bruke. En bremsehendel med brems på alle hjul, automatisk CVT transmisjon, automatisk tilkobling av firehjulsdriften og integrert motorbrems gjør kjøringen enkel og sømløs.


Best på lagring av utstyr

De lett tilgjengelige oppbevaringsrommene gjør at det er enkelt å finne plass til verktøy, klær og annet utstyr.


Tilgjengelig modeller:

Trykk her for å se utvalget av Sportsman 570 2021-modeller!

Motorsenteret Storslett

Siden 1985 har vi vært forhandler av Polaris snøscooter og ORV (atv/utv). Gjennom 35 år har vi opparbeidet oss en solid kunnskap og bred erfaring rundt produktene vi selger. Alle våre ansatte er ivrige brukere av produktene. Vi sender jevnlig våre ansatte på kurs i regi av våre leverandører, forsikrings- og finansieringspartnere. Dette for at vi skal inneha kunnskapen som du forventer av oss til enhver tid. Velkommen til Motorsenteret Storslett!


Kontakt oss

Kontakt oss i dag for en uforpliktende prat!


Våre selgere:

- Åsmund Johnsen, tlf. 970 155 09, asmund@motor-senteret.com

- Per J. Solheim, tlf. 974 80 126, pjs@motor-senteret.com